Over mij

Mijn naam is Anita Gorselink, 38 jaar jong, getrouwd met de leukste man van de wereld en moeder van een hele lieve dochter. In 2001 ben ik vol enthousiasme begonnen aan de allround kappersopleiding in Arnhem. Na het behalen van mijn diploma heb ik jarenlang voor verschillende kapsalons gewerkt en vervolgens ben ik met veel liefde en passie voor mezelf begonnen als ambulant kapster.

 

 

Na al die jaren bij mensen thuis geknipt te hebben, ben ik in Epe bij de liefde van mijn  leven gaan wonen en heb ik mijn baan als kapster op een lager pitje gezet. Toen we in december 2019 ons eerste huis kochten, namen mijn plannen om ooit een kapsalon aan huis te realiseren vaste vormen aan.

 

De verbouwing

Hier ging een grondige verbouwing van zowel woning als kapsalon aan vooraf en na het volgen van een aantal cursussen is mijn kapperskennis weer volledig up-to-date. Als aanvulling hierop ben ik opgeleid tot het restaureren van haarwerken en in de toekomst wil ik mij gaan specialiseren in het verzorgen van complete haarwerken. Kortom, ik ben er helemaal klaar voor om jou als klant in mijn kapsalon te verwelkomen.

Geïnteresseerd?

Hou je van gezelligheid en een praatje, of wil je een afspraak maken voor een behandeling bij mij in de salon onder het genot van een kopje koffie, dan nodig ik je uit hier een afspraak te maken. Mijn credo is: niets is gek, alles kan! Voel je thuis bij mij aan huis.